• Spolu múdrejší 3
          • Spolu múdrejší 3

          • Naša škola sa zapojila do projektu Spolu múdrejší 3, ktorý je realizovaný z Plánu obnovy a odolnosti SR.

            Cieľom projektu je podporiť základné školy, ktoré budú prostredníctvom kvalitného a dostupného doučovania svojich žiakov, vytvárať podmienky na zlepšovanie ich vedomostí a zručností počas hodín mimo vyučovania v stanovenom rozsahu.

            Trvanie projektu: január 2022 – jún 2022

          • Naši žiaci na ME 2022 v hádzanej

          • Majstrovstvá Európy 2022 v hádzanej mužov sa konajú tento rok na Slovensku a v Maďarsku. Vďaka iniciatíve našich žiakov, ktorých plagáty sme poslali na SZH (Slovenský zväz hádzanej), nám boli poskytnuté lístky do Steel areny na zápas Slovensko - Rusko. Naši reprezentanti povzbudzovaní aj našimi žiakmi bojovali, no na kvalitné družstvo Ruska to žiaľ nestačilo (27:36). Napriek tomu sme vďační, že sme mali príležitosť vychutnať si atmosféru takejto významnej športovej udalosti. A ktovie? Možno aj nám raz na hádzanárskom krúžku vyrastie nejaký reprezentant, či reprezentantka.

          • Návrat do školy

          • Základné informácie k NÁVRATU DO ŠKOLY 10. januára 2022

            Na základe prvotnej informácie ministra školstva Branislava Gröhlinga a zlepšujúcej sa pandemickej situácie sa s najväčšou pravdepodobnosťou žiaci vrátia 10. januára 2022 späť do škôl.

            Pre školy to znamená, že sa budú riadiť manuálom Školský semafor. Nájdete ho tu https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/.

            Rovnako ako v predchádzajúcom období sa školy plošne zatvárať nebudú. V prípade pozitivity žiaka môže príslušnú triedu uzatvoriť riaditeľ. Rozhodnutie o zatvorení celej školy v prípade nepriaznivej situácie však môže spraviť len regionálny hygienik, napríklad pokiaľ je na škole značná časť tried v karanténe či vysoký počet nakazených osôb.

            Výnimku z karantény majú v zmysle vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva plne očkované a prekonané osobyTo platí aj pre žiakov škôl, ktorí sa budú môcť po očkovaní alebo prekonaní aj naďalej prezenčne vzdelávať.

            Na školách budú zároveň podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška.

            Celú vyhlášku si viete pozrieť tu:

            https://www.minv.sk/swift_data/source/verejna_sprava/vestnik_vlady_sr_rok_2021/vyhlaska_262.pdf

          • Šťastný nový rok 2022

          • Milí žiaci, rodičia, kolegovia. Nový rok sa začal, čo znamená návrat k pracovným, či školským povinnostiam. Želám si, aby Vám rodičom na pracovnom aj osobnom semafore, no a Vám žiakom a učiteľom na tom školskom, svietila v roku 2022 hlavne zelená. 

            Mgr. M. Dufinec (poverený riadením školy)