• Stretnutie víťazov Fresh školskej športovej ligy

          • Dňa 13.6.2019 sa vo veľkej zasadačke Magistrátu mesta Košice uskutočnilo slávnostné oceňovanie víťazov FŠŠL (1.-3.miesto). Tohto podujatia sa zúčastnili aj žiaci 4. ročníkov, ktorí obsadili 3. miesto vo vybíjanej a žiak Patrik Paška z 2.B triedy, ktorý tiež obsadil 3. miesto v plávaní. Prekvapením bola prítomnosť nášho hokejového reprezentanta Martina Marinčina, ktorý aj rozdával autogramy.

          • Volejbalový turnaj dievčat

          • Dňa 12.6.2019 sa na konal volejbalový turnaj dievčat na osemročnom gymnáziu, Trebišovská 12, Košice. Naše dievčatá obstáli pekne na 2. mieste za domácimi žiačkami, na treťom mieste skončili dievčatá ZŠ Trebišovská 12. Gratuľujeme

          • I. ročník stolnotenisového turnaja

          • Dňa 11.6.2019 sa na našej škole konal I. ročník stolnotenisového turnaja. Turnaja sa zúčastnilo 11 žiakov z 5. a 6. ročníka. Žiaci boli rozdelení do troch skupín. Víťazi skupín sa stretli medzi sebou každý s každým, druhý v skupinách hrali o ďalšie umiestnenie. Víťazom sa stal Adrián Grendel, druhý resp. druhá skončila Petra Kukuruďová, obidvaja zo 6. A triedy. Tretie miesto patrí Filipovi Kóčovi z 5.A triedy. Na ďalších troch ohodnotených miestach skončili: 4.miesto Adam Horváth, 5.miesto Lilian Lagosová a 6. miesto Samuel Brandis. Všetkým žiakom gratulujeme.

          • Exkurzia v SteelPark

          • So žiakmi VI.B sme dňa 3.06.2019 navštívili expozíciu v SteelPark, kde si žiaci mohli pozrieť vyše 50 exponátov z oblasti optiky, biometrie, geológie, fyziky, chémie a strojárstva. Našu exkurziu sme ukončilu v "klamáriu", ktoré nám prezradilo optické klamy o ľudskej mysli.

          • Škola v prírode Nízke Tatry - 2.C a 3.A 

          • Celý týždeň strávime v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. V pondelok sme boli na Čiernohorskej železnici vo Vydrove, viezli sme sa vláčikom, navštívili sme lesný skanzen. V utorok sme boli v Bystrianskej jaskyni, v tesnej blízkosti sme videli netopiera. Chlapci pripravili dievčatám účesy na večernú pyžamkovú párty. V stredu doobedu sme boli v bazéne, poobede boli športové súťaže a po nich súťaž Miss slečna a Mr. fešák. Štvrtok sme strávili v kontaktnej ZOO a posledný večer sme ukončili karnevalom. Bolo vynikajúco.

            Spev vtáčikov a zurčiaci potôčik nás takto budili každé ráno.

          • Minivybíjaná žiakov 1.- 4. ročníka

          • Dňa 29.mája si naši štvrtáci vybojovali postup do finále minivybíjanej chlapcov a dievčat 1.- 4.ročníka.              Na mestskom finále 7. júna obsadili pekné 3. miesto. Blahoželáme! 

            Členovia družstva: L.Valigurská (4.A), N.Jančošeková, H.Holická, M.Mražíková, Z.Belyová, N.Naďová,, M.Pan, N.Vinc, M.Ďurinda (4.B), L.Paška, S.Šestina, J.Kováč, M.Smolucha, A.Hricová (4.C).

          • Mestská strelecká liga - finále

          • Dňa 29.5.2019 sa konalo finále Mestskej streleckej ligy, do ktorého postúpili iba tí najlepší strelci z predchádzajúcich kôl. V kategórii starších žiačok na 1.mieste skončila žiačka 7.ročníka Tímea Plichtová. V kategórii mladších žiačok na 1.mieste skončila žiačka 7.ročníka Simona Ivančinová, na 2.mieste žiačka Viktória Urbančoková a na 3.mieste žiačka Veronika Vageľová obe zo 6.ročníka. V najmladšej kategórii žiakov a žiačok na  2.mieste,  resp. 3.mieste skončili žiaci 5.ročníka Tomáš Babinec a Samuel Brandis. Ostatným žiakom sa až tak nedarilo, aj keď nášmu strelcovi zo 7. ročníka Nikolasovi Kačurakovi sa podarilo zasiahnuť terč s piatimy strelnými ranami do desiatky viď. foto.